BLUEFISH EXPO 2025

Planleggingen av BlueFish Expo 2025 er i gang. BlueFish Expo 2025 blir avholdt, 2 – 4 september 2025, i Sparebanken Møre Arena i Ålesund.
HUSK å sett av datoen til neste år.

BlueFish Expo 2025 vil bli vårt største arrangement, og skal nå arrangeres for 5. gang – og er en innarbeidet tradisjon. Vi skal ha konferanser, grandios åpning, BlueFish fest, og skape et arrangement som Ålesund fortjener som Fiskerihovedstad, i en hall med god kapasitet.

PÅMELDINGEN ÅPENER 01.AUGUST 2024.

Øyangen as skal delta på BlueFish Expo 2023

 

Anda-Olsen deltar på Bluefish Expo 2023 🐟

De har som mål å være det naturlige førstevalget når det er behov for avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner. I mer enn et halvt århundre har Anda-Olsen utviklet en enestående kompetanse innen strømforsyninger designet for utfordrende forhold. Du møter de på stand H1.5.

 

WestMarin as skal delta på BlueFish Expo 2023!

Ålesundfirmaet er ledende på sitt felt, og Nærø har solgt rundt 1000 slike vinsjer siden den spede begynnelsen for 20 år siden.

Inge-Svenn Nærø hos angelvinsjprodusenten WestMarin har tro på at han skal få juksaflåten til å tenke mer miljøvennlig.

– Juksafiske kan allerede med dagens teknologi foregå helt elektrisk. Sjarkfiskeren kan slå av hovedmotoren og drive fiske med juksamaskiner og angelvinsj hele dagen på to 180 ampere batterier. Men dette er under ideelle forhold, sier Nærø, som nå markedsfører WestMarins elektrisk utgave av den tradisjonelt hydraulisk drevne angelvinsjen...(Fiskeribladet).

Nærø har tro på angelvinsjens posisjon i kystfiske sin fremtid. WestMarin hadde 30 anlegg klar for levering i februar. Flere båter går over til elektrisk drift.
Både Nærø og WestMarin ser lyst på mulighetene i fiskerinæringa.

    

DK Transportbaand er på BlueFish Expo 2023

DK Transportbaand er produsent av rustfritt stål og modulære transportbånd, primært fokusert på næringsmiddelindustrien. Alle våre transportbånd er spesialdesignet og konstruert for å møte spesifikasjonene til din applikasjon, og dermed sikre høyeste kvalitet og holdbarhet!

Siden alle våre transportbånd er spesialdesignet og konstruert, er DK Transportbaand i stand til å tilby et bredt utvalg av transportbånd og tilpasningsmuligheter for spesielt fiskeindustrien.

C.C.JENSEN A/S og Øwre-Johnsen Er Påmeldt BlueFish Expo

Øwre-Johnsen har levert driftsøkonomiske løsninger i over 70 år.

Vi er en kompetansebasert handelsbedrift som selger kvalitetsprodukter med fokus på gode løsninger og varige gevinster for våre kunder. Vår sammensetning av områder, og samspill mellom dem, sikrer deg en bedre tilpasset og rimeligere løsning enn om du kjøper fagene separat.

 

Kutt kostnadene på oljevedlikehold!

C.C.JENSEN A/S designer og produserer CJC Offline Oljefiltre, Marine Diesel & Lube Oil Purifiers og Desorbers for alle typer oljesystemer i fiskeindustrien, som injektorer, drivstoffpumper, kraner, vinsjer, gir, thrustere, hekkrør, ventiler, baugpropeller, dieselmotorer etc., for fjerning av partikler, oljenedbrytningsprodukter og vann fra diesel-, hydraulikk-, smøre- og giroljer.

Den vanligste årsaken til motorsvikt er forurenset diesel. Forurensningen kan føre til et stort antall problemer – alt fra slitasje, kavitasjonsskader, korrosjon, tette filtre og til slutt til fullstendig motorstopp. Mikroorganisme – også kjent som diesel bug, forårsaker svært ofte forurensning av diesel. Dieselfeil er et resultat av mikroorganismer i dieselen.

Ved å holde olje og diesel ren, forlenger du levetiden til utstyret ditt og unngår kostbart havari. Dessuten oppnår du færre oljeskift. Alle bidrar til økonomiske besparelser.

 

Hirthals Havn Er påmeldt BLUEFISH EXPO 2023!

Hirtshals Havn har en central beliggenhed tæt på Norge og  nogle af Europas bedste fiskepladser.

Fiskeriaktiviteterne på havnen er centreret omkring forskellige fiskearter, og havnen danner ramme om væsentlige aktiviteter inden for både laks og det pelagiske/demersale fiskeri. Havnen har faciliteter til landing, håndtering, videreforædling, salg og transport.

Udover fiskeindustrien er Hirtshals Havn også hjemsted for en stor klynge af maritime servicevirksomheder. Oprindeligt baseret på service af fiskerflåden, er servicesektoren på havnen i dag en veludviklet klynge af virksomheder, som dækker alle dele af maritim service til forsyningsfartøjer, fiskefartøjer, fragtskibe, flådefartøjer og færger.

 

All4Recycle Er påmeldt BLUEFISH EXPO 2023 🐟

All4Recycle er et moderne avfallsselskap som spesialiserer seg på å selge avfallsgjenvinningsmaskiner og kjøpe og selge verdifulle resirkulerte råvarer fra brukte fiskekasser, isolasjonsmateriale, emballasje, karbon, plast og andre avfallsfraksjoner.

Direktør Lars Steffensen startet HAWFISK for 20 år siden – HAWFISK er et stort fiskeoppkjøpsselskap som distribuerer fisk over hele verden.

Gjennom sin erfaring hos HAWFISK opplevde Lars at en enorm mengde EPS fiskekasser ble kastet etter kun én gangs bruk. Dette sløsingen av en resirkulerbar ressurs ble utgangspunktet for selskapet.

Visjonen til All4Recycle er å håndtere EPS som en del av en bærekraftig og sirkulær økonomi – som gagner havet, klimaet og kundenes økonomi.

Gjenvinning bidrar til å redusere havforurensning og deponi. I tillegg gjenbruker den verdifulle ressurser og har dokumentert betydelige CO2-besparelser sammenlignet med produksjon av ny plast.
 

Cosmos Trawl A/S er påmeldt BLUEFISH EXPO

Cosmos Trawl A/S er Danmarks største vodbinderi med afdelinger i Hirtshals, Skagen, Thyborøn, og Hanstholm. Vi har mere end 100 års erfaring i at udvikle, fremstille og servicere kvalitets fiskeredskaber til den skandinaviske fiskeflåde. Vi leverer totalløsninger til små og store fartøjer, der bl.a. omfatter snurrevod, rejetrawl, fisketrawl, pelagiske trawl, T-90 poser, riste, wire, trawlskovle, jernvarer, garn, tejner, kroge, reb mv.  Vi reparerer trawl i vores værksteder eller på kajen hvor skibet ligger. Cosmos Trawl er en del af den islandske Hampidjan koncern.

Notkajen 2, Hirtshals Tlf.: 98 94 19 77, , www.cosmostrawl.dk

Trykkluftservice er påmeldt BlueFish eXpo

Trykkluftservice AS driver rådgiving, salg, og service på kompressorer og trykkluftutstyr til industri/produksjon og anlegg, samt maskiner til profesjonelt renhold. Vår oppgave er å anbefale og selge den riktige løsningen i hvert enkelt tilfelle. Det handler om å finne den rette kombinasjonen av ytelse/bruk og pris i betydningen livsløpskost. Med egne serviceteam og et velutstyrt serviceverksted her i Ålesund, holder vi det du kjøper eller leier i trim, og reduserer driftsstans og nedetid til et minimum.

Sjekk utvalget her.

 

HAWFISK er påmeldt BlueFish Expo 2023

Hawfisk - Fisk fra Danmark over hele verden.
Vi i Hawfisk er din betrodde partner når det kommer til kjøp på auksjonene i Danmark.
Når du kjøper på fiskeauksjonene, gjennom oss, kommer du inn i en atmosfære preget av åpenhet, ekspertise og integritet. Vårt erfarne team sørger for at du får rett fisk i rett kvalitet og prisnivå.
Hos Hawfisk er vi et fullserviceselskap:
• vi er fysisk tilstede på fiskeauksjonene i Hanstholm, Hirtshals, Strandby og Skagen
• vi tar oss av oppkjøpet
• vi forsikrer at fisken er pakket, håndtert riktig og profesjonelt slik at den blir levert i god stand
• vi garanterer at fisken hele tiden kjøles ned frem til mottak.
• vi sørger for at fisken lastes skånsomt og er klar til å fraktes til deg til rett og avtalt tid
• vi hjelper deg med å finne en riktig transportør til destinasjonen.
• vi tar oss av alt nødvendig papirarbeid
Finn mer info på www.hawfisk.com – telefon Alex +45 22536344 eller Lars +45 21143737
 

SIKA Footwear er påmeldt!

Sika Footwear utvikler, produserer og leverer vernesko og arbeidsfottøy til en lang rekke bransjer, brukere og behov. Sortimentet er bredt, og omfatter alt fra sko, tresko og sandaler til støvletter, støvler og tilbehør. Sika Footwear er en dansk bedrift som tok sine første spede skritt i 1870. Det er ikke slik at alder automatisk er lik kvalitet, men det er vanskelig å argumentere mot 150 års kunnskap og finpussing. I dag bruker vi den kunnskapen til å utvikle våre egne produkter fra bunnen av, og til å velge ut og markedsføre de desidert beste merkene på markedet.

Kom og besøk oss på stand F4.7 og få en uforpliktende prat om støvler og vernesko, arbeidsmiljø og sikkerhet på arbeidsplassen.

På standen vil du bli presentert for et utvalg av DUNLOP-støvler og SIKA-vernesko, som er spesielt utviklet for næringsmiddel- og fiskeindustrien.

 

DEIF er påmeldt BlueFish Expo 2023

 

DEIF utvikler og produserer en komplett serie med pålitelige, kompatible og fleksible elektroniske kontrollenheter. Vår ledende applikasjonskunnskap støtter integratorer, OEM-er og eiendeler i å designe og drifte skalerbare, energieffektive og bærekraftige kraftløsninger for en energisektor i omstilling. Enhetene våre kan brukes til et bredt spekter av bruksområder, inkludert hybridkraft på land og til havs, ettermontering og optimalisering av vindturbiner, leie av kraft, kritisk kraft, kraft- og energistyring og broinstrumentering. Med hovedkontor i Danmark og tilstede i mer enn 50 nøkkelmarkeder over hele verden, gir vi lokal assistanse hvor som helst, og gjennom nært og ærlig langsiktig samarbeid hjelper vi våre partnere og kunder med å opprettholde og utvide virksomheten sin.

 

A.Oksnes As Yrkesklær og Profil Er påmeldt

 

Billett SALGET STARTER 21.06.2023

Det er begrenset med plasser i foredragshallen. Det gjelder å være først ute for å sikre seg plasser!

Programmet er lagt ut. Vær obs på at det kan komme endringer.
 

Politisk debatt Ledet av Pål Bakke!

Politisk debatt med to panel, et politiker panel og et næringspanel.

Det vil først starte med en debatt om grunnrenteskatt i den havgående næringen. Som starter med en innledning fra Halfdan Melby og Amalie Tusvik.

Videre vil det blir debatt om kvotemelding 2.0. Som blir startet med en innledning av Olav Lekve og representant fra Fiskebåt.

DETTE MÅ DU IKKE GÅ GLIPP AV.

 

ÅPNES AV SELVESTE FISKERIMINISTEREN OG the brass brothers

Dette blir en åpning du kommer til å huske!
Statsråd Bjørnar Skjæran vil åpne BlueFish Expo 2023 den 5. september 2023.
The Brass Brothers fra Sula skal stå for den kulturelle delen av åpninga – og dette blir en opplevelse i seg selv. The Brass Brothers er en verdenskjent jazz gruppe, og vi er veldig glad at de skal ta turen til oss. 

 

 

Normex AS er påmeldt BlueFish Expo 2023

Normex har siden 2003 utviklet innovative desinfeksjons- og vannbehandlingsløsninger til akvakultur, maritim og landbasert fiskeindustri og har levert over 350 anlegg i store deler av verden.

Normex teknologi gir rent vann, økt fiskevelferd og økt biosikkerhet uten bruk av kjemikalier.
Vårt overordnede mål er «Making a clean difference», med fokus på miljøvennlige løsninger.

 

Furene AS er påmeldt BlueFish Expo 2023.

Furene ein arbeids- og inkluderingsbedrift som vil ha hovudfokus på følgende av våre avdelinger på messa; Mekanisk pluss pakking og montering. Alt vi gjør handler om å bidra til å få folk i arbeid. Les mer på www.furene.no.

 

 

ULMATEC er påmeldt BlueFish Expo 2023

”For første gang stiller vi med stand på Bluefish. Det er viktig for oss å være til stede der våre kunder og samarbeidspartnere er. Både Ulmatec Engine Solutions og Ulmatec Thermal Solutions leverer produkter og tjenester verden over, men det er alltid stas å være representert i vårt nærområde» - Sier markedssjef i Ulmatec Engine Solutions June Skeide Bergseth.

Ulmatec Engine Solutions foretar service, overhaling og reparasjoner av alle hovedmotorer og generatorer med tilhørende utstyr i maritim sektor. Med avdelinger langs hele kysten Fosnavåg – Tromsø – Kirkenes er vi strategisk plassert for å serve kundene inn- og utland 24/7.
Ulmatec Thermal Solutions leverer løsninger for grønnere skipsfart til redere og verft verden over. Våre løsninger muliggjør fangst og utnyttelse av overskuddsvarme fra skipets maskineri som igjen reduserer drivstoffutgiftene og skadelige miljøutslipp.

Les mer om Ulmatec: https://www.ulmatec.no/

 

Akdeniz Shipyard Is attending BlueFish Expo 2023🐟

Akdeniz Shipyard var etablert i 2007, i Ceyhan-YumurtalΔ±k regionen i sør Tyrkia.  Akdeniz Shipyard er det største verftet i Tyrkia og i øst middelhavs området med tanke på størrelse og kapasitet.

 

Ekornes er påmeldt BlueFish Expo 2023🐟

Dagens redere er opptatt av å skape et godt hjem nr 2 for mannskapet sitt. Da velger de ofte Ekornes og Stressless® for at de skal ha det stå komfortabelt og trivelig som mulig om bord. Vi stiller på Bluefish for å møte både redere og andre aktører som ønsker å bidra til trivsel på sjøen.

 

 

Bredgaard Boats er påmeldt Bluefish Expo 2023

Det er tredje gang vi deltar på Bluefish, og det er et godt sted at møte våre kunder.

Vi bygger fiskefartøyer i glassfiber fra 10-30 m. etter kundens ønsker.

 

MArport Norge As er påmeldt BlueFish Expo 2023 🐟

BlueFish er et godt tilskudd til den maritime klinge her på Møre, og det er viktig å vise frem hvilke produkter og tjenester som fiskeindustrien har tilgang til her i området. Hvert år har mange fiskebåter har anløp her, enten for å levere fisk, verkstedopphold eller noe annet. Så er Bluefish Expo et godt alternativ til fiskerimessen i Trondheim som er ikke like bra som den engang var.

På slutten av fjoråret begynte Marport lansering av mange nye og spennende produkter som er på full fart inn i markedet. Marport PRO produkt linjen vil bli presentert på Bluefish Expo 2023 sammen med andre produkter fra Marport Norge.

 

Tyrholm & Farstad er påmeldt BlueFish Expo 2023!

Tyrholm & Farstad er en komplett logistikkpartner, som med utgangspunkt i gods til og fra Møre og Romsdal opererer både nasjonalt og internasjonalt.

Gjennom å gjøre logistikk enkelt og sørge for at dette skjer på en profesjonell, effektiv og trygg måte, bidrar vi til å gjøre verden litt mer tilgjengelig for næringslivet i vår region.

Tyrholm & Farstad har gode erfaringer fra å ha hatt stand på BlueFish tidligere og gleder oss til å delta på årets messe. Det å delta på BlueFish gir oss enn flott anledning til både å treffe våre eksisterende kunder og komme i kontakt med nye. Vi heier også på lokalt engasjement, og ønsker å bidra til at messa kan styrke sin posisjon som samlingspunkt for aktører knyttet til marin og maritim næring fra vår region.    

 

 

Duwel Group er påmeldt BlueFish Expo 2023 🐟

Bluefish-messen er et sted hvor vi får muligheten til å møte alle våre eksisterende og nye kunder i Møre og Romsdal.

Fokuset øker på å jobbe mer bærekraftig for våre kunder og med våre vedlikeholdsfrie og driftssikre lagre fra PacFlange og Thordon Bearings kan vi utgjøre en forskjell for kunden og miljøet.

 

Bluefish-teamet søker interns. Søk i DAG!

Studerer du? Dette er perfekt ved siden av studiene.

Har du interesse for salg, markedsføring eller kundeservice? Vi søker motiverte og kreative mennesker til vårt team. Du får muligheten til å velge og styre din egen arbeidshverdag, samtidig som du får ta del i et selskap i vekst. Som en del av BlueFish-teamet vil du få muligheten til å bygge nettverk i fiskerinæringen og en god mulighet for deg som ønsker å få relevant erfaring på CV-en.

Frist for søknad er snarest. Vi ansetter fortløpende.

Send inn din søknad i dag .

 

Fiskeridirektoratet er påmeldt BlueFish Expo 2023 🐟

For oss er dialog med alle deler av fiskeri- og havbruksnæringa viktig. Å delta på messer og andre arrangement er gode anledningar til å komme i kontakt med næringsaktørar og andre som har interesse av fiskeri og havbruk.

 

Surofi - Sunnmøre og Romsdal Fiskesalslag er påmeldt BlueFish Expo 2023
 

 

 

X-Partner Møre As er påmeldt BlueFish Expo 2023 🐟

Kaffepartner viser frem kaffemaskiner og vannløsninger, mens XPM viser frem Xerox MFP maskiner og 4K Touchskjermer, smart digitalisering, utstyr til både fartøy og administrasjonen!

De stiller også i år med rykende god kaffe til utstillere og besøkende, og lover gode messetilbud til utstillere og besøkende! β˜•οΈ

Som Benny Andersen sang; "Livet er ikke det verste man har og om litt, er kaffen klar!"

 

 

AON AS er påmeldt BlueFish Expo 2023

 

Anolytech AS er påmeldt Bluefish Expo 2023

Vi i Anolytech ønsker å vise vår teknologi og Metoder for å sikre at vannet som brukes i virksomheten er fritt for bakterier, som blant annet listeria.

Effektiv og bærekraftig desinfeksjon for fiskeindustrien.

Bakteriefritt vann og grundig desinfiserte matmiljøer er ofte avgjørende forutsetninger for sikker og effektiv produksjon.

Men å opprettholde et bakteriefritt miljø krever ofte tidkrevende reaktive tiltak med skadelige kjemikalier.

Anolytechs miljøvennlige system fungerer forebyggende og produksjonen av vår unike desinfeksjonsløsning AnoDes skjer på stedet hos deg, noe som gjør at du alltid har tilgang til desinfeksjon.

 

 

Glad nyhet - Samarbeid Med SUNNMØRSPOSTEN

 

 

Glad nyhet - Samarbeid Med Sparebanken Møre

Vi har inngått samarbeidsavtale med Sparebanken MøreπŸŸπŸŽ‰
Sammen med Sparebanken Møre ønsker vi å sette opp en spennende foredragarena.
 

Hg tekniKK er påmeldt Bluefish Expo 2023

 

CONVERTo as er påmeldt Bluefish Expo 2023

Converto vil delta på Bluefish 2023. Vi leverer et bredt spekter av rådgivningstjenester til bedrifter og bedriftseiere, ikke bare på Vestlandet, men også nasjonalt. Med kontorer i Ålesund og Bergen er det naturlig for oss å holde nær kontakt med aktørene i sjømatnæringen og marin og maritim sektor ellers, og vi ser på Bluefish som en fin arena å møte nye og gamle kunder. Som det største bedriftsrådgivningsfirmaet i regionen ønsker vi også å støtte opp under et godt initiativ og bidra til at Bluefish befester seg som en av de ledende fiskerimessene i landet.

På Bluefish gleder vi oss til å treffe oppdrettere, redere, utstyrsleverandører og representanter for store og små bedrifter i regionen, og håper flest mulig finner veien innom standen vår!

 

GLAMOX er påmeldt blufish expo 2023

Vi ønsker å støtte oppunder lokale initiativ som kan styrke den maritime bransjen på Sunnmøre, og opplever BlueFish som en fin arena til å møte nye kunder så vel som å følge opp eksisterende relasjoner.

Vi håper jo at rederne i omegn tar turen, for å se hva lokale bedrifter har å by på, og vi vil gjerne oppfordre alle til å komme innom å ta en prat.

    

Bilder vedlagt; Alle utstyrt med Glamox belysning. Den grønne er linefartøyet M/S Seir, eid av Seir AS på Grytastranda. De to andre er  av «Leif Helge», en kystfiskebåt som hører til hos Hekkingen Fiskeriselskap AS.

       

 

FILTRA AS er påmeldt Bluefish expo 2023

Filtra AS deltar på Bluefish messen for å møte nye og eksisterende kunder. Vertsindustrien, rederier og akvakulturnæringen er svært viktige kundegrupper for oss, og vi ser frem til innholdsrike dager med andre leverandører og bedrifter i regionen.
 
 

Piscator er påmeldt Bluefish Expo 2023

Piscator Mannskap Appen er en løsning vi er veldig stolte over å kunne presentere.

Vi velger å delta på Bluefish fordi vi har flere kunder i fiskeflåten som vi antar vil besøke messen. Da vil Bluefish være en god arena for å treffe våre kunder, og diskutere funksjonaliteter og løsninger som våre løsninger evt. kan implementere. Våre løsninger utvikler vi alltid i tett samarbeid med våre kunder. Vi ønsker samtidig å kunne nå ut til representanter fra fiskeriselskap vi ikke har fått anledning å møte fysisk tidligere. Bluefish anser som vi et godt sted for å treffe beslutningstakere og representanter ellers fra fiskeflåten.

 

Bilder av Piscators markedsavdeling ute og møter kunder rundt om i Norges land 😊

Finn ut mer om Piscator.
Selskapet som står bak Piscator heter Triark Systems AS, og du finner litt mer om Triark Systems AS på triark.no.

 

ASTORPLAST ER PÅMELDT BLUEFISH EXPO 2023

Vi ønsker å delta på Bluefish, for å vise oss frem, for og sammen med fiskerinæringen.

Mange av produktene våre, som vi til nå, for det meste har markedsført mot oppdrett/havbruk, kan også brukes i fiskeri.

Astorplast er jo kjent for å være svært gode på å «hive oss rundt» og det må man, når det handler om fiskeri.

Lagt ved et par «før og etter» bilder fra RSW fisketank.

 

SERVI ULSTEINVIK ER PÅMELDT bluefish expo 2023

Vi velger å være med på Bluefish for å markedsføre nye produkter og bygge relasjoner med kunder.

Og vi deltar også for at vi ønsker at det det skal være en fiskerimesse i Ålesund.

Ja vi fikk noen leads på messen som også ble til salg.

Det er også sted hvor vi treffer nye kunder og ikke minst treffe faste kunder og leverdører

Bilde av to blide selgere fra venstre Hans Ole Låbakk og Ruben Werkland

 

Skipsutstyr AS ER PÅMELDT BLUEFISH EXPO 2023

Skipsutstyr AS har vært en ledende produsent og leverandør av skipsbelysning til verft, redere og installatører i to tiår gjennom merkenavnet Polarlight, og har siden 2006 deltatt aktivt som utstiller på messer som Nor-Fishing og Lofot-Fishing. Vi leverer også spesiallyskilder til maritimt bruk som grossist til elektroinstallatører og øvrige kunder. Produktene med vårt merkenavn utvikles og produseres i Norge.

Vi erfarer en betydelig økning i salg og interresse for produktene hos våre kunder i møreregionen og ser derfor fram til å delta på denne messen for å vise og diskutere maritime belysningsløsninger med gamle og nye kunder i området.

Vi vil bl.a. vise fram det aller nyeste og mest innovative innen innfelt fabrikksbelysning for større fiskefartøyer der nye, moderne, rengjøringseffektive og plassbesparende løsninger som er utviklet i samarbeid med fiskebåtredere nå avløser eldre og utdatert teknologi. Vi vil også vise fram våre høyeffektive LED-flomlys, bauglys, søkelyssystemer og øvrige belysningsprodukter fra vårt eget merkenavn og fra våre samarbeidspartnere.

 

HL.Skjong AS ER PÅMELDT

HL.Skjong AS erfarte at BlueFish viste seg å være en nyttig møteplass for å møte lokale og nasjonale kunder og samarbeidspartnere.

Vi fikk også demonstrert utstyr og nye løsninger til både nye og eksisterende kunder og gleder oss til BlueFish 2023.

 

HYTORC NORGE AS ER PÅMELDT BLUEFISH EXPO 2023

Vi er et fremtidsrettet/innovativt selskap innen dette segmentet som er total leverandør innen boltetrekking og relaterte tjenester. www.Hytorc.no

Vi velger å delta her fordi vi deltok også i fjor.

 

ROTEK AS kommer på BLUEFISH EXPO 2023

Vi velger å være med på denne fiskerimessen fordi vi er en lokal bedrift her i Ålesund og selger maskinkomponenter til den maritime industrien/fiskeri her lokalt og resten av landet.

Vi har også vært med hver gange sidene dere startet opp igjen denne messen, og ønsker og støtte opp om det.

ROTEK AS sier at etter BlueFish Expo 2022 fikk de noen leads og de hadde besøk av sine faste lojale kunder.

 

 

CEmre Shipyard eR PÅMELDT!

 

TEknoTHERM på BLUEFISH EXPO 2023

Hvorfor vi velger å være med er jo først og fremst for at Ålesund har en veldig sentral plassering i fiskebåt-Norge, og her vil man treffe veldig mange av kundene og samarbeidspartnerne våre.
Videre er vi jo også lokalisert i Ålesund med eget avdelingskontor som har fokus på service til fiskebåter, og denne lokale nærheten gjør det jo også veldig aktuelt å delta på messen.
Vi har vært med på alle messene siden oppstarten i 2017, og ser på dette som en viktig messe å være med på.

Om man får noen direkte leads av å være med på messe er som alltid veldig vanskelig å måle konkret, men den kontakten og bekjentskapene man får på en slik messe er uansett veldig viktige faktorer å ta med seg i det daglige arbeidet mot å kunne tilby best mulige kuldeanlegg til fiskeflåten.

På bildet : Petter Kåre Grytten (til venstre) og Torfinn Torp

 

Bunker oil er klare for Bluefish expo 2023

Bunker Oil leverer drivstoff og Mobil smøremidler, og er stolt leverandør til fiskeflåten. I mer enn 30 år har vi vært det ledende selskapet innenfor maritime leveranser i Norge.

Bluefish er en internasjonal arena for den Norske fiskerinæringen, der vi får treffe vår viktigste kundegruppe: fiskeflåten, og spesielt gjelder det fiskeflåten i Ålesund, Giske og Herøy.

Det er viktig for oss å møte redere og fiskere og andre aktører i bransjen, og vi ønsker å opprettholde stor lokal tilstedeværelse langs norskekysten.

Bluefish utstillermessen er en ypperlig anledning til å profilere oss ovenfor nåværende og framtidige kunder. Vi ser frem til Bluefish Expo 2023.

 

 

 

Furuno Norge as kommer på Bluefish expo 2023

Når vi spurte hvorfor Furuno kommer til fiskerimessen BlueFish svarte de:

Vi deltar fordi her møter vi mange av våre fiskerikunder face to face. Vi får muligheten til å vise fram våre nyheter og andre relevante produkter. Her kan de selv prøve ut, stille oss spørsmål og vi får en god dialog. I tillegg bygger vi en nærmere relasjon til kundene også på vårt kveldsarrangement, som har blitt en tradisjon nå.

Vi gleder oss til å se Furuno Norge på BlueFish Expo 2023.

 

 

Flere større investorer satser på teknologien til Hyperthermics AS

Bildetekst: Tore Hopen, CEO i Farvatn Private Equity, har tro på Hyperthermics’ unike tilnærming når det gjelder å omdanne avfall til klimanøytral energi og proteiner.

Farvatn Private Equity og Måsøval Eiendom går inn på eiersiden i bioteknologiselskapet Hyperthermics AS. - Dette er en god match, sier Erlend Haugsbø i Hyperthermics. Hyperthermics’ teknologi er basert på bruk av hypertermofile bakterier til nedbryting av biomasse til biogass- og proteinproduksjon. Bakterienes høye arbeidstemperatur effektiviserer nedbrytingen og øker produksjonsanleggenes kapasitet. Hovedmarkedene er biogassprodusenter og fiskeoppdrettere.

- Både Farvatn og Måsøval er engasjert i akvakultur og fiskeoppdrett, forteller Erlend Haugsbø, CEO i Hyperthermics AS. - Oppdrettsnæringen satser stort på å bli grønnere, og våre løsninger bidrar blant annet til å omdanne fiskeslam til en verdifull ressurs.

Haugsbø viser til at mange av aksjonærene i selskapet er engasjert i biogassproduksjon eller fiskeoppdrett: - Det innebærer at de har en stor interesse i en suksessfull kommersialisering av teknologien til Hyperthermics.

Tore Hopen, CEO i Farvatn Private Equity, forklarer investeringen slik: - Klima, miljø og energi er svært aktuelle temaer. Vi har tro på Hyperthermics’ unike tilnærming når det gjelder å omdanne avfall til klimanøytral energi og proteiner.

Etter emisjonen har Farvatn og Måsøval ca 11% av aksjene i Hyperthermics AS. Det er et kvalitetsstempel for Hyperthermics at aksjonærer som Farvatn og Måsøval kommer inn på eiersiden i selskapet. Dette er med på å styrke kommersialiseringen av Hyperthermics’ teknologi.

Kontakt: Erlend Haugsbø, CEO, Hyperthermics AS
Email:

Hyperthermics AS er et norsk bioteknologiselskap som utvikler og leverer anlegg som effektiviserer omdannelsen av organiske masser til biogass og proteinmasse. Selskapets unike bioteknologi er basert på bruk av ekstremofiler – hypertermofile biobakterier som lever i ekstreme omgivelser, som varme kilder nær undersjøiske vulkaner. Bioteknologien er en fornybar naturressurs som holder planeten vår levende og sunn. Primære markeder er biogass-produsenter, og fiskeoppdrettere med lukkede og landbaserte anlegg.

Hyperthermics AS har 16 ansatte, hovedkontor i Ulsteinvik i Norge og laboratorium med forskningsavdeling i Regensburg i Tyskland. Teknologien vår gjør det mer lønnsomt å satse på det grønne skiftet. Dermed bidrar vi også til bedre ressursutnyttelse og flere grønne arbeidsplasser.

 

SIGNERING PÅ BLUEFISH 2022

Bildetekst: Kontrakten ble signert på messen BlueFish i Ålesund av Knut Eilert Røsvik (t.h.) i Hofseth International AS, og Erlend Haugsbø i Hyperthermics AS.

Testanlegg skal gjøre slam fra oppdrett til mat og energi

Hofseth Aqua AS inngår avtale med Hyperthermics AS om håndtering av slam.

Hofseth Aqua utvider sitt landbaserte postsmolt-anlegg i Tafjord, og velger Hyperthermics som partner for slamhåndteringsløsning. – Et gjennombrudd for vår kommersielle satsing inn mot landbasert oppdrett, sier Erlend Haugsbø, CEO i Hyperthermics AS.

Anlegget skal verifisere Hyperthermics’ unike system for å omdanne slam fra lukket oppdrett til høyverdige produkter. Hyperthermics jobber konkret mot flere større prosjekter innenfor landbasert oppdrett og lukket oppdrett i sjø. Hofseths eget gigantprosjekt World Heritage Salmon i Røbbervika, er ett av disse.

Hofseth Aqua kan nå få benytte Hyperthermics’ unike bioteknologi med hypertermofile bakterier, til å omdanne lakseslammet til proteinmel, biogass og biogjødsel.

Prosjektdirektør i Hofseth International AS, Knut Eilert Røsvik, håper å se nye verdikjeder for slammet i løpet av verifikasjonsfasen i Tafjord.

- Hofseth-konsernet har høyt fokus på å utnytte ressurser best mulig, både når det gjelder å få mest mulig mat ut av fisken vi produserer og gjøre dette på en så energieffektiv og smart måte som mulig. Hyperthermics’ løsninger er innovative og fremtidsrettede. Selskapet blir en viktig samarbeidspartner for oss i arbeidet med å bygge en sirkulær bærekraftig oppdrettsnæring, sier Knut Eilert Røsvik.

Erlend Haugsbø, administrerende direktør i Hyperthermics, er naturlig nok svært glad for denne avtalen:
-Oppdrettsnæringen gjør store investeringer for å bli grønnere, sier han. - Vi vil med vår bioteknologi bidra til å løse et miljøproblem ved å gjøre avfallet til høyverdige produkter, og verifikasjonen i Tafjord vil åpne store muligheter for oss. Det blir stadig flere landbaserte og lukkede oppdrettsanlegg verden over, og miljøkravene skjerpes i de fleste land.

Anlegget skal stå klart til oppstart i første kvartal 2023.

Kontakt: Erlend Haugsbø, CEO, Hyperthermics AS
Email:

Hyperthermics AS er et norsk bioteknologiselskap som utvikler og leverer anlegg som effektiviserer omdannelsen av organiske masser til biogass og proteinmasse. Selskapets unike bioteknologi er basert på bruk av ekstremofiler – hypertermofile biobakterier som lever i ekstreme omgivelser, som varme kilder nær undersjøiske vulkaner. Bioteknologien er en fornybar naturressurs som holder planeten vår levende og sunn. Primære markeder er biogass-produsenter, og fiskeoppdrettere med lukkede og landbaserte anlegg.

Hyperthermics AS har 16 ansatte, hovedkontor i Ulsteinvik i Norge og laboratorium med forskningsavdeling i Regensburg i Tyskland. Teknologien vår gjør det mer lønnsomt å satse på det grønne skiftet. Dermed bidrar vi også til bedre ressursutnyttelse og flere grønne arbeidsplasser.

 

 

 

Marint kompetansesenter gleder seg til BlueFish

 

Vi har vært og pratet med Marint kompetansesenter i deres lokaler i Kongens gate. De gleder seg til å komme tilbake på messe, og å møte medlemsbedrifter og lærlinger, og mulige nye. Messe er en av de viktigste arenaene for dem å være synlige på.

Marint kompetansesenter er et opplæringskontor for den marine næringen, og de har per dags dato over 200 lærlinger. Dette er i tillegg til kadett skole og kursing. De jobber hardt med å tilrettelegge, og å finne og å skaffe kurs som medlemmene ønsker og trenger i sine jobber. Per dags dato har de en omfattende meny med kurs. Hvor de har både mulighet for ha undervisning i deres klasserom og på nett.

Fokuset er stort på havet, og det de sier er at det er 3 plasser å være når det kommer til havet. De 3 er ved havet, i havet og på havet. Det er mange yrker som plasserer seg i de 3 plassene i havet, og det gjør at mulighetene er mange, og vi er veldig heldige som har dem her i fylket vårt. Havet er så mye mer enn bare havet, og det er også derfor fokuset og ønsket er stort på at ungdommen skal velge havet.

Ønsker du å lære mer om Marint kompetansesenter kan du gjøre det her: https://marint.no/

Ønsker du å lære mer om de ulike jobbene som havet tilbyr kan du gjøre det her: https://havspeilet.no/

  

 

Bunker Oil på Bluefish 2022

Vi hadde en kjekk prat med Bunker Oil og dette var det de sa.

Bunker Oil leverer drivstoff og Mobil smøremidler, og er stolt leverandør til fiskeflåten.

Blue Fish er en internasjonal arena for den Norske fiskerinæringen, der vi får treffe vår viktigste kundegruppe: Fiskeflåten, og spesielt gjelder det fiskeflåten i Ålesund, Giske og Herøy.
Det er viktig for oss å møte redere og fiskere og andre aktører i bransjen, og vi ønsker å opprettholde stor lokal tilstedeværelse langs norskekysten.

Blue Fish er en ypperlig anledning til å profilere oss ovenfor nåværende og framtidige kunder. Vi ser frem til årets utstillermesse i uke 22.